Vágólapra másolva!
Hiába nyert 2-1-re a Győri ETO FC a Racing Santander ellen a labdarúgó UEFA Intertotó-kupa 2. fordulójának visszavágóján, mégis kiesett, mert múlt vasárnap 1-0-ra kikapott Spanyolországban az első találkozón.

Második forduló, visszavágó:
Győri ETO - Racing Santander (spanyol) 2-1 (1-0)
Győr, 2500 néző
Győri ETO: Sebők - Böjte - Ja:kl, Jovanovic (Regedei, 70.), Kartelo, Geri - Herczeg, Varga, Németh N. (Karina, 46.) - Oross (Bajevski, 46.), Nagy T.
Racing Santander: Trevi - Bakhar, Gnakpa, Coromina, Sietes - Lago (Jonatan, 73.), Aguilar (Moran, 50.), Matabuena, Juvenal (Nacho 73.) - Epitie, Txiki
gól: Kartelo (14.), Bajevski (63.), illetve Jonatan (80.)
sárga lap: Kartelo (15.), Varga (35.), Jovanovic (44.), Regedei (76.), illetve Lago (38.), Bakhar (48.), Gnakpa (73.)

14. perc: Varga jobb oldali szöglete után Kartelo 5 méterről fejelt a santanderi kapuba (1-0).

63. perc: Herczeg száguldott el a jobb oldalon, középre emelt, s Bajevski 5 méterről lőtt a kapu jobb oldalába (2-0).

80. perc: santanderi támadás végén Jonatan 5 méteres fejesét Sebők a gólvonalon túlról mentette és a játékvezető a partjelző beintésére megadta a gólt (2-1).

Az első félidőben úgy tűnt, hogy a második garnitúráját szerepeltető spanyol csapat kissé lebecsülte a győrieket, akik egy korán lőtt góllal megszerezték a vezetést. Szünet után a Racing nagy erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, ám egy ellentámadás végén Bajevski növelni tudta a győriek előnyét. Izgalmas, látványos csata alakult ki a hajrára, amelyben a spanyolok egy szerencsésnek mondható góllal szépítettek és ez a találat egyben el is döntötte a továbbjutást. A kiesés ellenére a győri szurkolók vastapssal köszönték meg az ETO-nak a lelkes játékot.

Mindent egy helyen az Eb-ről