Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
A másodosztályú West Ham United támadójáért, Jermaine Defoe-ért az Arsenal is bejelentkezett a Manchester United mellett. A Hamburger SV legújabb kiszemeltje a brazil Fluminense védője, Rodolfo.

Az orosz válogatott középhátvédjét, Viktor Onopkót a Bolton Wanderers szeretné leigazolni a Szpartak-Alanyija Vlagyikavkaztól.

Az Arsenal állítólag közel áll ahhoz, hogy egymillió fontért megvegye a lett csatárt, Maris Verpakovskist a Skonto Rigától. A Leeds United ausztrál csatára, Mark Viduka iránt az Aston Villa is érdeklődik.

A Real Madrid állítólag nagyon bízik benne, hogy potom 12 millió fontért megszerezheti az Internazionale védőjét, Fabio Cannavarót. Az Ajax fiatal középpályását, Wesley Sneijdert a Juventus és az Inter is figyeli.

A Tottenham fiatal középpályása, Rohan Ricketts hamarosan új szerződést köthet a klubbal. A Barcelona állítólag az Osasuna fiatal középpályását, Valdót szemelte ki - a játékos a Real Madrid nevelése.

Az SC Montpellier fiatal támadója, Habib Bamogo minden bizonnyal meghosszabbítja kontraktusát a klubnál. Az Everton felvette a kapcsolatot a PSG-vel a védő José Karl Pierre-Fanfan leigazolása ügyében.

Mindent egy helyen az Eb-ről