A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Steaua Bucuresti leigazolta az Arges Dacia Pitesti kétszeres válogatott középpályását, Nicolae Dicát. A Liverpool elleni UEFA-kupa-mérkőzésre készülő Levszki Szófia két focistával erősített: a gárda megszerezte a Szpartak Várna védőjét, Stefan Doncsevet, illetve a Marek Dupnica csatárát, Ljubomir Ljubenovot.

A St. Trond veterán belga középpályása, Danny Boffin aláírt a Standard Liege-hez. A Birmingham City felbontotta a nyáron igazolt argentin csatár, Luciano Figueroa szerződését.

A Tottenham megszerezte a másodosztályú Sheffield Uniteddel középpályását, Michael Brownt. A Sampdoria kölcsönadta védőjét, Maurizio Domizzit a Modenának a szezon végéig. A Middlesbrough olasz csatárát, Massimo Maccaronét a Perugia szeretné hazacsábítani.

A pletykák szerint a Monaco horvát támadóját, Dado Prsót az AC Milan is vinné. Az Ancona édeklődik a Blackburn olasz csatára, Corrado Grabbi iránt. A lengyel válogatott csatár, Andrzej Niedzielan a holland NEC Nijmegenbe szerződött.

Az FC Metz érdeklődik az RC Lens csatára, Bruno Rodriguez iránt. A Benfica a portugál lapok szerint hajlandó lenne kölcsönadni Fehér Miklóst, akit a CS Marítimo vinne. A Szpartak Moszkva macedón védője, Igor Mitrevski a hírek szerint januárban a Portsmouth-hoz igazol.

A Lazio szeretné megszerezni az AC Milan cserecsatárát, Marco Borriellót. Az Espanyol a szezon végéig megszerezte a Strasbourg középpályását, Christian Bassilát.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!