Vágólapra másolva!
A Manchester City középpályása, Steve McManaman elhagyta az egyesületet. Az angol élvonalba frissen feljutott Sunderland kiszemeltje a Borussia Dortmund cseh csatára, Jan Koller. Az Olympique Lyon érdeklődik a Real Madrid portugál középpályása, Luis Figo iránt.

A Portsmouth visszautasította a Liverpool ajánlatát fiatal középpályásáért, Gary O'Neilért. Az RC Deportivo középpályását, Víctort az Everton és az Atlético Madrid is vinné. A Brescia litván focistáját, Marius Stankeviciust a skót Hearts szemelte ki.

Az AS Roma felvette a kapcsolatot a Bayern München brazil középpályásával, Zé Robertóval. Az RC Lens nigériai csatárát, John Utakát a Birmingham City és a Tottenham Hotspur is kiszemelte. A Málaga CF kapusa, Francesc Arnau négy évvel meghosszabbította szerződését a klubnál.

Az Aston Villa 1,4 millió euróért leigazolta a Newcastle United északír védőjét, Aaron Hughest. Az Athletic Bilbao középpályása, Pablo Orbaiz négy évvel meghosszabbította szerződését. A Tottenham Hotspur walesi középpályása, Simon Davies négymillió fontért az Evertonba szerződött.

Mindent egy helyen az Eb-ről