Vágólapra másolva!
A Sheffield Wednesday elleni hétközi bajnoki találkozón várhatóan ismét csak beugró szerep vár a WBA magyarjára, aki ezt azonban egyáltalán nem bánja, sőt, jobb az óvatosság alapon, azzal is kiegyezne, ha nem kellene pályára lépnie.

Gera szombaton újra pályára lépett a West Bromwich Albionban, a magyar játékost az utolsó 24 percre cserélte be edzője, hogy próbáljon meg lendíteni a hátrányban lévő együttese játékán. A kedd esti bajnokin a Sheffield Wednesday ellen is várhatóan a kispadról beszállva segíthet majd csapatán.

"Örülök, hogy már szombaton pályára tudtam lépni csapatomban" - mondta a magyar játékos. "Sokat javult az utóbbi időben a lábam állapota, de még korainak érezzük azt, hogy a kezdőcsapatban lépjek pályára. A kispadra azonban ismét leülhetek majd, és edzőmön múlik, hogy szükségét érzi-e annak, hogy pályára küldjön.

Nagyon sok meccs vár ránk decemberben, különösen éles lesz az ünnepek környéke, ezért számomra az tűnik a legfontosabbnak, hogy addigra teljesen fitt legyek. Természetesen, ha az edzőm mai is pályára küld, mindent megteszek a csapat sikere érdekében, de jobb lenne, ha a srácok behúznák a meccset nélkülem. Meglátjuk, hogy alakul, én mindenesetre úgy készülök, hogy játszanom kell a második félidőben."

A WBA-nak egyébként nagy szüksége lenne a pontokra ahhoz, hogy versenyben maradjon a feljutásért zajló küzdelemben. Az esti ellenfél, a Sheffield a középmezőny alsó régiójában tanyázik jelenleg.

Mindent egy helyen az Eb-ről