Vágólapra másolva!
Nem sikerült megállapodnia egymással a Real Madrid és az AC Milan képviselőjének a nemzetközi szövetség által háromszor is az év labdarúgójának választott Ronaldo átigazolásának ügyében, így a tárgyalások tovább folytatódnak.

"Nincs egyezség. Mi hétmillió eurót ajánlottunk, a madridiak nyolcat akartak. Egyelőre még a fizetési kondíciókban sem állapodtunk meg. Kedden folytatjuk a megbeszélést" - mondta Adriano Galliani, a milánói klub alelnöke, a madridi Bernabeu-stadionból kijövet. Az olasz elöljáró Ramon Calderón Real-elnökkel és Pedrag Mijatovic klubigazgatóval igyekezett dűlőre jutni.

Mindeközben Carlo Ancelotti vezetőedző az olasz Radio Anch'io Sportnak hétfőn úgy nyilatkozott, nagyon reméli, hogy Ronaldo hamarosan csatlakozik játékos keretéhez. A spanyol hírügynökség értesülése szerint az olasz klub és Ronaldo egymás között már megegyezett, ha igaz, úgy, hogy a brazil 18 hónapra szerződik 6 millió euróért, mely összeghez hozzájönnek a játékos reklámjogainak értékesítéséből befolyó pénzek, amelyeket - szemben a Real Madriddal - az AC Milan teljes egészében átenged Ronaldónak. A világbajnok támadó a múlt héten már át is esett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, Milánóban.

Ancelotti úgy véli, hogy nagy hasznát venné az utóbbi időben Madridban gyakran mellőzött labdarúgónak. "Az ő problémája nem az volt az elmúlt egy-két évben, hogy egy kicsit elhízott, hanem az, hogy elvesztette motivációját. Nincs különösebben jó erőállapotban, de ez érthető, az edzéseken ugyanis nem tudott igazán lelkesen készülni, miután kikerült a stabil kezdők közül. Ezzel együtt ő még mindig nagyszerű játékos" - vélekedett az olasz tréner.

Mindent egy helyen az Eb-ről