Vágólapra másolva!
Szezon végén lejár a szerződése Király Gábornak, de a Crystal Palace válogatott kapusa még nem tudja, hol folytatja pályafutását. A labdarúgó nem tagadja, szívesen maradna a klubnál, de ha nem tartanak rá igényt Londonban, akkor továbbáll. A hírek szerint két német együttes mellett az olasz Livorno is szívesen látná.

Király Gábor nem tudja még, mi lesz a sorsa a Crystal Palace labdarúgócsapatánál. A kapus szerződése ugyanis nyáron lejár, s új kontraktusajánlatot nem kapott a londoni klubtól.

"Számomra a kihívás a legfontosabb, ugyanabban az osztályban szerepelni semmi különlegeset nem jelent. Ahhoz, hogy maradjak, fel kellene jutnunk az első osztályba" - nyilatkozta Király a Holmesdale Online-on.

"Két német csapat már érdeklődött utánam, akadtak más országból jelentkezők is, de még várok a Palace-ra, hiszen szeretem a klubot, a csapatot, a szurkolókat. Emiatt nem akarok elhamarkodott döntést hozni" - mondta a válogatott egykori hálóőre.

Olasz lapértesülések szerint a Livorno is szívesen látná soraiban, a Serie A-ban szereplő együttes jelenlegi kapusa, Marco Amelia ugyanis olyan orosz ajánlattal bír, amellyel minden bizonnyal nem bír versenyezni a klub.

Ekkor jöhet képbe Király, akit már régóta figyel az itáliai együttes.

Mindent egy helyen az Eb-ről