A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Felemás szezont zárt a Lazio, hiszen a csapat a bajnokságban igen csak elmaradt a várakozástól, viszont az olasz kupában remekül szerepelt, és elhódította a trófeát. A rómaiak így indulhatnak az Európa-ligában, ám ezzel együtt sem tudják megtartani valamennyi értékes futballistájukat. Az argentin Mauro Zaratét semmiképp sem szeretnék elengedni, ő azonban jelenleg csak kölcsönben szerepel a csapatnál, és nem lesz olcsó végleg megszerezni a katari Al-Szaddtól. Ennek érdekében a macedón Goran Pandevet áldozhatja be a klub.

A délszláv támadó a bajnokság során 28 alkalommal szerepelt a kezdő tizenegyben, és kilenc gólt ért el, ami ugyanannyi, mint a fele annyiszor kezdő Tommaso Rocchi találatainak száma. Pandev szerződése ráadásul 2010-ig szól, vagyis ha nem hosszabbítják meg, akkor a klubnak érdemes lenne őt idén nyáron eladni. Érdeklődőben nincs is hiány, a hírek szerint a csatárért a Hamburg és a Tottenham után a Juventus is bejelentkezett. A Corriere dello Sport információi szerint a torinóiak nem pénzt ajánlanának Pandevért (a Lazio állítólag legalább 20 millió eurót szeretne kapni), hanem Vincenzo Iaquintát engednék át érte cserébe.

További átigazolási hírek
Az Atlético Madrid uruguayi csatárát, Diego Forlánt a Manchester City is csábítja. Az FC Barcelona fiatal támadóját, Bojan Krkicet a Celtic szeretné kölcsönvenni. A Lille belga szélsőjét, Eden Hazardot a Lazio szemelte ki. A Bayern München argentin középpályása, José Ernesto Sosa az 1. FC Kölnben köthet ki. A VfL Wolfsburg az Auxerre dán középpályásával, Thomas Kahlenberggel erősítene. A Villarreal kiszemeltje a CSZKA Moszkva kapusa, Igor Akinfejev. A Zenit Szankt-Petyerszburgot az Internazionale játékosának számító portugál szélsővel, Ricardo Quaresmával hozták kapcsolatba. Az AZ Alkmaar belga csatára, Moussa Dembélé a Fiorentinába tart.

www.global-soccer.eu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!