Vágólapra másolva!
A Liverpool szinte végig versenyben volt a bajnoki címért a Manchester Uniteddel, és a klub hívei abban bíznak, hogy a következő idényben csapatuk még jobban megszorítja, sőt, meg is előzi a Vörös Ördögöket. Ehhez azonban az kell, hogy a klub ne veszítse el legjobbjait, sőt, lehetőleg tovább erősítse keretét. Mindez viszont nem tűnik egyszerűnek, hiszen a liverpooliak több kulcsjátékosát is külföldre csábítják, az argentin Javier Mascheranóért például a Real Madrid és az FC Barcelona küzd.

A védekező középpályás alapember csapatában, azonban a hírek szerint felesége nem érzi jól magát Angliában, és ennek köszönhetően hajlandó lenne arra, hogy Spanyolországba igazoljon. Az utóbbi hetekben elsősorban a katalán gárda érdeklődéséről lehetett olvasni, a barcelonaiak állítólag 20 millió eurót fizetnének.

Sőt, a katalán napilap, a Sport értesülései szerint Mascherano ügynöke, Walter Tamer a napokban Barcelonában járt, hogy felvegye a kapcsolatot a BL-győztes klubbal. Ugyanakkor a The Times úgy tudja, hogy a Real Madrid is szeretné megszerezni az argentint: a lap forrásai szerint a Real Mascherano mellett a spanyol jobbhátvédet, Álvaro Arbeloát is vinné, kettejükért 38 millió fontot fizetne.

További átigazolási hírek:
A West Ham United fiatal támadója, Freddie Sears kölcsönbe a Crystal Palace-ba került. A Celtic olasz középpályását, Massimo Donatit a Palermo szeretné hazacsábítani.

A Paris Saint-Germain csatára, Guillaume Hoarau 2013-ig meghosszabbította szerződését. Az Olympique Lyon támadóját, Kader Keitát az Everton és a Real Betis is vinné.

A Hoffenheim megszerezte az argentin Racing Club fiatal tehetségét, Franco Zuculinit. A Real Madrid holland szélsője, Royston Drenthe kölcsönbe a Fiorentinához kerülhet.

www.global-soccer.eu

Mindent egy helyen az Eb-ről