A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A negyedosztályú Accringon Stanley ellen gólt szerző és gólpasszt adó Gera Zoltán bekerült az FA-kupa-forduló válogatottjába a Soccernet internetes oldalnál.

A Fulham 3-1-re nyert az Accrington ellen, Gera góljával és előkészítésével főszerepet játszott a továbbjutásban, a Soccernet ezen kívül azt is kiemelte, hogy megúszta sérülés nélkül a Darren Kempton elleni párharcot, sőt, a hazaiak játékosát ki is állították az egyik Gerával szembeni durva belépője után.

A Soccernet válogatottjában öt játékos van alsóbb osztályú csapatokból, ketten képviselik a harmadosztályú Leedset, a szintén harmadik ligás Southamptonból Wayne Thomas került be, és a Championshipben szereplő Reading és West Brom is ad játékost a hét csapatába.

A Soccernet válogatottja:
Casper Ankergren (Leeds) - Gretar Rafn Steinsson (Bolton), Ronald Zubar (Wolverhampton), Wayne Thomas (Southampton) - Matthew Etherington (Stoke), Gylfi Sigurdsson (Reading), Gera Zoltán (Fulham), Jerome Thomas (West Brom) - John Utaka (Portsmouth), Ricardo Fuller (Stoke), Jermaine Beckford (Leeds).

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!