A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Bár az angol bulvárlapok az esetleges edzőváltást is felvetették már, a hullámvölgyben lévő Chelsea vezetőedzője, Carlo Ancelotti nem foglalkozik a jövőjét firtató kérdésekkel.

Meglehetősen rosszul sikerült a november a Chelsea számára, a londoni csapat öt bajnokiján mindössze négy pontot szerzett, és kénytelen volt átengedni a vezetést a Manchester Unitednek.

Márpedig ha egy sztárcsapat botladozni kell, egyből felmerül az esetleges váltás lehetősége, a Chelsea-vel kapcsolatban a The Sunday Telegraph meg is szellőztette, hogy Roman Abramovics tulajdonos legszívesebben Josep Guardiolát látná a csapat kispadján jövő nyártól.

A Chelsea-t irányító Carlo Ancelotti is hallotta a pletykákat, de nem volt túl vidám, amikor a Newcastle elleni, 1-1-re végződő meccs után ezzel kapcsolatban faggatták. "Ne engem kérdezzenek erről. Az ilyen esetekben általában az edző az utolsó, aki megtudja a hírt" - mondta az előző idényben a Chelsea-val bajnoki címet és kupagyőzelmet elérő olasz edző.

A londoniak háza táján elég nagy volt a mozgolódás az utóbbi időben, előbb Ray Wilkins másodedző került lapátra, majd Frank Arnesen sportigazgató jelentette be, hogy távozik. A hírek szerint utóbbi helyét a korábbi Barcelona-sportigazgató Txiki Begiristain foglalhatja el, de Ancelotti ezzel kapcsolatban csak annyit mondott, nem tudja, Begiristain mivel foglalkozik manapság.

Ha igaz a Guardiola-szál, akkor is csak nyáron van esély a váltásra, mivel az edzőt szerződés köti a Barcához, és a jólértesültek már tudni vélik, hogy ha Ancelotti elhagyja a Chelsea-t, akkor a Románál kötne ki, amellyel kapcsolatban többször is nyilakozta már, hogy szívesen dolgozna a klubnál.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!