Vágólapra másolva!
Az AC Milan szerződtetné a Chelsea elefántcsontparti válogatott labdarúgóját, Didier Drogbát - írja az Il Corriere dello Sport.

Az olasz napilap értesülése szerint az olasz bajnoki címvédő vezetőedzője, Massimiliano Allegri szeretné tehermentesíteni Zlatan Ibrahimovicot, szerinte a 33 éves afrikai csatár tökéletes lenne erre a feladatra.

Fernando Torres érkezésével Didier Drogbának nem betonbiztos már helye a Chelsea kezdőcsapatában, ráadásul az Anderlecht fiatal csatárát, Romelu Lukakut is egyre többször hozzák hírbe a londoni klubbal.

Drogba mindig is hangoztatta, hogy szeretné megnyerni a Bajnokok Ligáját, a Milan pedig a scudetto elhódítása után a következő szezonban a BL-ben szeretne nagyot dobni. Drogba szerződése 2012-ben jár le, különböző angol lapértesülések szerint 10-12 millió eurót kell érte letenni az asztalra.

A Milannal az elmúlt hetekben több játékost is hírbe hoztak, Cesc Fabregas (Arsenal), Michael Essien (Chelsea), Ganso (Santos), Kaká (Real Madrid), Adel Taarabt (QPR) és Alberto Aquilani (Liverpool) neve is felmerült.

Mindent egy helyen az Eb-ről