Vágólapra másolva!
Raúl, a Schalke spanyol labdarúgója azt mondta, marad jelenlegi csapatánál, és kitölti a németekkel az új bajnoki szezonra kötött szerződését. A Real Madrid egykori csapatkapitánya az EFE hírügynökségnek adott interjúban tett hűségnyilatkozatot, amelyben kiemelte, hogy köszönettel tartozik a Bundesligában szereplő együttesnek.

"Úgy érzem itt magam, mintha otthon lennék. A legnagyobb nyugalomban élünk a családommal, feleségemmel és gyerekeinkkel teljesen átvettük a németországi életvitelt, s büszke vagyok rá, hogy a Bundesligában játszom. A Schalke szurkolói plusz energiát adnak nekem, hogy folyamatosan olyan szinten futballozzak, ahogyan az egy profitól elvárható" - nyilatkozta a hírügynökségnek a támadó.

A 34 éves futballista elárulta, valóban komoly érdeklődők - így az angol Blackburn, a francia PSG és a spanyol Málaga képviselői - keresték meg ügynökét, és szerződtették volna örömmel, de ő marad, és kitölti az idény végéig szóló kontraktusát a német klubnál.

Raúlnak, aki a Real Madrid színeiben 550 bajnoki mérkőzésen lépett pályára és 228 gólt szerzett, a válogatottban pedig 102 meccsen 44 alkalommal volt eredményes, a Schalke színeiben is kiváló a mérlege.

Eddig ötvennégyszer játszott új csapatában, összesen huszonkettő gólt szerzett úgy, hogy harminchét bajnokiján tizennégy, öt német kupameccsén három, tizenkét európai kupatalálkozóján pedig öt alkalommal talált be az ellenfelek kapujába.

Mindent egy helyen az Eb-ről