A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A gyengébb eredmények ellenére továbbra is bízik André Villas-Boasban a Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovics - legalábbis ezt állítja a portugál vezetőedző. 

Villas-Boas ezt azért volt kénytelen megjegyezni, mert a Chelsea vasárnap a Premier League-ben saját közönsége előtt 2-1-re kikapott a Liverpooltól, majd szerdán a Bajnokok Ligájában ugyanennyire idegenben a Bayer Leverkusentől, ráadásul csak ötödik a bajnokságban, a BL-ben pedig az utolsó forduló előtt még nem biztosította helyét a legjobb 16 között. Brit újságok egybecsengő állíta szerint az edző már csak egy lépésre van attól, hogy menesszék.

Helyszíni beszámolók szerint ugyanakkor Villas-Boas fesztelennek tűnt a hétvégi bajnoki forduló előtti sajtótájékoztatón, melyen ott volt Bruce Buck klubelnök is, aki váratlanul látogatott a csapat edzőközpontjába. Arra a kérdésre, hogy beszélt-e Abramoviccsal, így reagált a tréner: "Igen, itt mindannyian ki akarunk keveredni ebből a helyzetből".

A vezetőedző egyúttal tagadta azt az angol sajtóban elterjedt hírt, mely szerint a leverkuseni vereség után viharos megbeszélés zajlott volna a játékosokkal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!