Vágólapra másolva!
Portugál lapértesülés szerint a Videotontól családi okok miatt távozó Paulo Sousa mégsem lesz a New York Red Bulls edzője.

A portugál O Jogo keddi cikke szerint a játékosként kétszeres Bajnokok Ligája-győztes szakvezető mégsem lesz a New York Red Bulls edzője, mivel az amerikai klubvezetőkkel nem tudott megegyezni szerződése feltételeiről.

A Hans Backe utódját kereső New York-iaknak így új edző után kell nézniük - írja a portugál újságra hivatkozó MLSSoccer.com.

Forrás: MTI/Beliczay László

A portugál szakember Angliában a Swansea City, a Queens Park Rangers és a Leicester City vezetőedzője volt, majd a Videoton kispadjára ült le, és a székesfehérváriakkal tavaly bejutott az Európa Liga csoportkörébe.

A Red Bulls az amerikai MLSsoccer.com megkeresésére nem kommentálta a portugál lap hírét.

A New Yorkban korábban olyan sztárok fordultak meg, mint Lothar Matthäus vagy Roberto Donadoni, a két, jelenlegi legismertebb játékosa pedig Thierry Henry és az egy hónapja szerződtetett Juninho Pernambucano.

A Red Bullsnak olyan neves edzői voltak korábban, mint Carlos Queiroz, Carlos Alberto Parreira, Bora Milutinovic, Bob Bradley vagy Bruce Arena.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!