A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Főszereplő lenne az idei Bajnokok Ligájában a Juventus, amely félelmetes, de ösztönző ellenfélnek látja a Bayern Münchent.

Az egyik legfélelmetesebb csapatot kapta a Juventus a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, közölte Pavel Nedved sportigazgató, miután a csapatot összesorsolták a tavalyi döntős Bayern Münchennel.

A nyolcaddöntőben a Juve a Celticet győzte le, míg a csoportkörben kiejtette a tavalyi döntőben a Bayernt legyőző Chelsea-t. A Bayern az Arsenalt legyűrve jutott nyolc közé.

"Erősek és technikásak a németek, de mindenek előtt tapasztaltak ezekben a szituációkban, ez a legnagyobb erősségük" - mondta a Juve korábbi aranylabdás játékosa a Sky Italiának.

"A sorozat egyik legfélelmetesebb csapata ellen készülünk. Bár a Bayern tapasztalata sokat jelent, nekünk is megvannak az erősségeink. Büszkék vagyunk arra, hogy mi képviseljük Olaszországot Európa nyolc legjobb csapata közt. Ez a legnagyobb elégtétel annyi szenvedés után."

Antonio Conte, a Juve edzője a klub honlapjának nyilatkozott: "Európa egyik legkiegyensúlyozottabb csapata a Bayern, ráadásul a húszpontos előnye birtokában nem kell aggódnia a Bundesliga miatt."

"Egész biztosan ösztönző párharc lesz, melyet a maximális nyugalommal, koncentrációval és örömmel játszunk majd végig. Egy álmot üldözünk, és ki akarjuk élvezni a legvégsőkig. Tavaly a heverőről néztük a BL-t, idén visszatértünk, hogy főszerepet vállaljunk."

Április másodikán az Allianz Arenában találkoznak a felek, a torinói visszavágó április tizedikén lesz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!