A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaNorvégia-Magyarország
HUNPóta Georgina
10:00AsztaliteniszYu-Bin Shin-Georgina Pota
HUNTóth Krisztián
10:50CselgáncsKrisztian Toth-Alex Cret
HUNGercsák Szabina
10:50CselgáncsAoife Coughlan-Szabina Gercsak
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Italy
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Két Barca-focistával tömné be a kilyukadt középpályáját a ManUnited. Bale a Real ajánlatát hallgatja.

David Moyes, a Manchester United edzője Cesc Fabregast jelölte meg az egyik fő célpontjának az átigazolási szezonban. Az ESPN úgy tudja, a skót edző legalább két középpályást vinne az Old Traffordra, Fabregas mellett korábbi evertonos beosztottja, Marouane Fellaini szerepel még előkelő helyen a listán, valamint a barcelonai Thiago Alcantara.

A lap szerint a MU és a Barca máris tárgyal a két játékosról, Thiago Alcantara esetében az ár a kérdéses, Fabregas elengedésében viszont bizonytalanok a klub vezetői. Kérdés, a Xavi, Iniesta, Messi, Neymar négyes mellett mekkora szerep jut a középpályásnak, aki ugyanakkor az Arsenalban frontembernek számított.

A Unitednél közben üresedik a középpálya: Paul Scholes visszavonult, Anderson távozni fog, és Nanit is eladná a MU. Valószínű Wayne Rooney távozása is, akit Robert Lewandowski pótolhat majd, akit a Dortmund semmiképp nem adna a Bayern Münchennek.

Ezzel egy időben él a Real Madrid-Tottenham vonal is. A megbeszélés tárgya természetesen Gareth Bale, akinek ügynöke, Jonathan Barnett kijelentette: a focista meghallgatná a spanyol klub ajánlatát.

Barnett azért óvatosan megjegyezte: "Ha Florentino Pérez (a Real elnöke) érdeklődik Bale iránt, az számunkra megtisztelő, és meghallgatjuk. De a szerződése a Tottenhamhez köti, még nem tárgyalhatunk senkivel."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!