Dühös Ronaldo-rajongók ütöttek rajta Platini házán

-
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) shakes hands with UEFA President Michel Platini, after Ronaldo won the UEFA European Player of the Year trophy, on August 28, 2014 in Monaco, after the draw for the 2014/2015 European Champions League group stages. AFP PHOTO / VALERY HACHE
Vágólapra másolva!
Michel Platini alaposan felbőszítette Cristiano Ronaldo rajongóit, akik az UEFA-elnök házához vonultak, és 61 labdát bombáztak Platini házának. Azért ennyit, mert ennyi gólt lőtt 2014-ben az Aranylabda legnagyobb esélyese. 

Cristiano Ronaldo Lionel Messivel és Manuel Neuerrel verseng az elismerésért, és bár a legtöbb szempont alapján ő a befutó, Platini nemrég azt nyilatkozta, szerinte egy világbajnokság évében egy vb-győztesnek kellene kapnia, azaz szerinte Neuer lenne az ideális aranylabdás.

Ezen rágtak be a portugál szurkolók, akik egy portugál reklámügynökség kampányához (Rúgjuk ki Platinit!) csatlakozva ütöttek rajta az UEFA-elnök házán. A szurkolók tetőtől talpig feketébe öltözve látogattak el Platini párizsi házához, és 61 labdát rúgtak át a kerítésen.

Műmosolyok? Forrás: AFP/Valery Hache

Platini és Ronaldo nincsenek jóban, bár mindkét fél cáfolta, több eset is történt, ami ezt támasztja alá. Platini egyelőre nem szólalt meg a birtokát ért támadás ügyében.

Mindent egy helyen az Eb-ről