A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Ödegaard lehet a BL legfiatalabb játékosa

Martin Odegaard, Martin Ödegaard, foci, Real Madrid
NORWAY, Drammen : Real Madrid's new teenage signing Martin Odegaard speaks during a press confernce at Marienlyst stadium in Drammen, on January 26, 2015 before flying this week to Madrid where he will train with the first team of the Spanish football league Real Madrid and play with the reserves, Real Madrid Castilla.
Vágólapra másolva!
Az Európai Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapja szerint a Real Madrid nevezte a Bajnokok Ligájába Martin Ödegaardot, a csapat frissen igazolt, mindössze 16 éves játékosát. Ha pályára lép, ő lesz a BL-történelem legfiatalabb labdarúgója.

Bemutatkozott a Real Madrid Castillában a 16 éves norvég csodagyerek, Martin Ödegaard, aki 65 percet töltött a pályán a kínai Beijing Guoan elleni 3-3-as döntetlennel végződő találkozón.

A játékos a spanyol források szerint remekül osztogatott, így minden bizonnyal helyet kap a a vasárnapi, Bilbao B elleni harmadosztályú bajnokin is.

Az UEFA hivatalos honlapjára közben felkerült a neve, azaz a Real Madrid nevezte a Bajnokok Ligájára. Amennyiben a Schalke elleni párharc bármelyik meccsén pályára lépne, ő lenne a sorozat történetének legfiatalabb játékosa.

A címet jelenleg az egykori nigériai válogatott Celestine Babayaro tartja, aki 1994 novemberében az Anderlecht színeiben 16 évesen és 87 naposan játszott a Steaua ellen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!