A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A Sun vasárnapi száma címlapon hozta Wayne Rooney házivideóját, amelyen a Manchester United futballsztárja egy otthoni bokszmeccsén padlót fogott. A csatár vette a poént, a Tottenham elleni gólja után el is játszotta, hogyan dobott hátast saját konyhájában. Edzője, Louis van Gaal viszont dühöngött miatta.

Az angol bulvárlap, a Sun vasárnap címlapsztoriként tálalta, hogy akár végzetes balesetet is szenvedhetett volna Wayne Rooney, a Manchester United és az angol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, akit egy baráti bulin rendezett sparringolás során saját konyhájában ütött ki a Stoke City védője, Phil Bardsley.

Rooneyt nem nagyon hatotta meg a hír kiszivárgása, annyit mondott, ez magánügy, és sajnálja, hogy egy újság címlapjára került vele.

"Igazából nem zavar, én csak a futballra koncentrálok, a történet másoknak sokkal érdekesebb. Mindenki láthatta, hogy a Tottenham ellen is profin végeztem a munkámat” - nyilatkozta a 3-0-s győzelem után. A harmadik gólt éppen ő vállalta, és utána gólörömként eljátszotta a KO-ütéssel járó elterülését.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón az újságírók szerették volna megtudni edzője, Louis van Gaal véleményét is, de a holland szakember kikelt magából.

"Azt hiszem, egy nevetséges világban élünk, ahol ilyen kérdésekre kell válaszolnom. Mi történt, kifordult a világ? Nem akarok ezzel foglalkozni" - dühöngött a Manchester United menedzsere..

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!