A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Aurelio De Laurentiis, a Napoli elnök-tulajdonosa a végletekig felháborodott, miután csapata az idegenbeli 1-1 után hazai pályán 1-0-ra kikapott a Laziótól, és kiesett az Olasz Kupa elődöntőjében. 

Rafa Benítez viszonylag higgadtan értékelt a Lazio elleni vereséget követően, ám De Laurentiis már nem fogta vissza magát.

Nem csoda: a Napoli a legutóbbi 9 meccséből csak egyet nyert meg, hazai pályán kiestek az Olasz Kupából, és a bajnokságban is már csak a 6. helyen áll a csapat.

Aurelio De Laurentiis nem tolerálja a lelketlen játékot Forrás: AFP


"Nemcsak jogaink, kötelességeink is vannak. Kötelességeink, mégpedig elsősorban a szurkolók felé, akik most joggal vannak felháborodva. Elfogyott a türelmem. Ha a játékosaink nem szedik össze magukat, ha nem tisztelik a rajtuk lévő mezt a mai naptól a bajnokság lefújásáig, akkor biztosak lehetnek benne, hogy azonnal edzőtáborba vezénylem őket a nyár elején, aminek majd akkor lesz vége, ha én úgy döntök. Nyaralgatás helyett kőkemény munka vár rájuk, ha nem térnek észhez" - fortyogott Laurentiis.

Méltónak lenni a Napoli mezére

"Remélem, ez a mai este fordulópontként szolgál majd a szezonban, és van még a játékosaimban annyi büszkeség, hogy megmutassák, mennyit érnek, és méltóak a Napoli mezére" - fejezte be a mennydörgést a mester.

A Napoli igen fontos meccset játszik a hétvégén, a 4. helyezett Fiorentinát fogadják hazai pályán, és esetleges győzelmükkel meg is előznék a riválisukat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!