Ötszáz forintért megnézheti a Dárdai-csapatot

Kádár Tamás; Király Gábor; Dzsudzsák Balázs; Tőzsér Dániel; Gera Zoltán; Juhász Roland Budapest, 2015. március 29.
Szalai Ádám, Juhász Roland, Stieber Zoltán, Fiola Attila, Leandro de Almeida, Király Gábor kapus, Elek Ákos, Tőzsér Dániel, Gera Zoltán, Kád
Budapest, 2015. március 29. Szalai Ádám, Juhász Roland, Stieber Zoltán, Fiola Attila, Leandro de Almeida, Király Gábor kapus, Elek Ákos, Tőzsér Dániel, Gera Zoltán, Kádár Tamás és Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott tagjai (b-j) a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének F csoportjában vívott Magyarország - Görögország találkozón a fővárosi Groupama Arénában 2015. március 29-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott június 5-én, Debrecenben a litvánokat fogadja felkészülési mérkőzésen, amelyre egy ideig még ötszáz forintért is lehet belépőt venni. A finnek elleni, idegenbeli Eb-selejtező 11 ezer forintért nézhető meg.

A litvánok elleni felkészülési meccs június 5-én 18.30-kor kezdődik a debreceni Nagyerdei Stadionban. A jegyárusítás első hetében kizárólag debreceni klubkártyával lehetett jegyeket vásárolni a találkozóra, ezen a héten azonban már bármely szurkolói kártyával válthatóak belépők.

Az MLSZ kedvezményes, szurkolóbarát jegyárakat állapított meg a mérkőzésre, az első két hétben a jegyek 500, 750, 1500, 3000 forintos áron kaphatóak, míg a harmadik héten 1000, 1500, 3000 és 5000 forintba kerülnek a belépők. A VIP-jegyek a jegyárusítás első napjától kezdve 12 ezer forintba kerülnek - olvasható a szövetség weboldalán. A litvánok elleni meccsre a hét végéig kedvezményesek a belépők.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen a Ticket Express partnerirodáiban, illetve a Nagyerdei Stadionban.

A csapat június 13-án Finnországban lép pályára Európa-bajnoki selejtezőn. A finnek elleni mérkőzésre most szombatig lehet jegyeket vásárolni. A meccsre a Helsinki Olimpiai Stadionban (Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki) kerül sor. A jegyek a vendégszurkolók elhelyezésére szolgáló két szektorba szólnak, és egységesen 11 ezer forintba kerülnek, az ár azonos a hazai szurkolóknak értékesített azonos kategóriájú jegyárral.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!