A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1

Zidane: Ez a játék nem vezet sehova

Zinedine Zidane Real Madrid
Róma, 2016. február 16. Zinédine Zidane, a spanyol Real Madrid francia vezetőedzője sajtótájékoztatón vesz részt a római Olimpiai Stadionban 2016. február 16-án, egy nappal az AS Roma elleni labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzése előtt. (MTI/EPA/Claudio Peri)
Vágólapra másolva!
Bár a Real Madrid győzött a Las Palmas otthonában, Zinedine Zidane egyáltalán nem volt elégedett a csapatával. 

A Real két fejesgóllal győzött, az első félidőben Sergio Ramos bólintott egy szöglet után, majd amikor a hajrában a Las Palmas egyenlített, a Realnak még volt válasza, és Casemiro révén besöpörte a három pontot.

"Az eredménynek örülök, de a játéknak nem, a második félidő aggodalomra ad okot. Ha valamit el akarunk érni, akkor fel kell javulnunk, mert ez a játék nem vezet sehova" – füstölgött Zidane, hozzátéve, nem hiszi, hogy arról lenne szó, hogy a csapat már feladta volna a bajnokságot, és mostantól csak a Bajnokok Ligájára koncentrál.

A győzelem ellenére felhúzta magát Forrás: MTI/EPA/ANSA/Claudio Peri

Zidane azt is elmondta, nem érzi, hogy igazságtalan lenne az eredmény amiatt, hogy két pontrúgásból szereztek gólt, hiszen ez is a futball része, hogy egy csapat ezekre felkészüljön.

A Realnál nemcsak Zidane volt morcos, hanem Isco is, akit az edző a 60. percben lecserélt, és ő ezt láthatóan nehezményezte, a kispadon eldobta a kabátját, majd a sípcsontvédőjét is.

A Real első gólját fejelő Sergio Ramos a spanyol bajnokságban a 44. gólját szerezte, így már csak két védő van előtte a rangsorban, Ronald Koeman (67) és Fernando Hierro (105). A 29 éves Ramos felnőttpályafutása során 67 gólt szerzett klubcsapataiban és a válogatottban, pont ugyanannyit, mint a Barcelona középpályása, Andrés Iniesta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!