Élő:

Barcásokkal haverkodott, megbüntették az El Clásico partjelzőjét

Horizontal
Barcelona's players celebrate after scoring the opener during the Spanish league football match FC Barcelona vs Real Madrid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on December 3, 2016. / AFP PHOTO / JOSEP LAGO
Vágólapra másolva!
Két mérkőzésre szóló eltiltást kapott Pau Norbert Cebrian Devis, a december első hétvégjén rendezett Barcelona-Real Madrid (1-1) spanyol bajnoki rangadó egyik partjelzője.

Az asszisztens vétke az volt, hogy

túl közvetlenül viselkedett a Barcelona futballistáival a játékoskijáróban és az öltözők közelében

– számolt be róla a Mirror a Cadena SER rádióra hivatkozva. A fegyelmi bizottság döntése értelmében a partjelző a mögöttünk hagyott hétvégén és a következő fordulóban sem tevékenykedhet a La Liga mérkőzésein.

Zidane irányít, a háttérben Pau Norbert Cebrian Devis koncentrál Forrás: Anadolu Agency/Burak Akbulut

A Real Madrid futballistái az El Clásico közben több alkalommal is elégedetlenségüket fejezték ki Carlos Clos Gómez játékvezető ténykedésével kapcsolatban, de a klub hivatalosan nem tett panaszt.

Sergio Ramos, a Real Madrid egyenlítő gólját szerző hátvéd a lefújás után úgy nyilatkozott, hogy megvan a véleménye a játékvezetőről, de inkább nem mond semmit, mert nem akar ezzel a címlapokra kerülni.

Sergio Ramos nem akar a bírókkal foglalkozni Forrás: AFP/Pau Barrena

„Tisztelem a játékvezetőket, ők is emberek, benne van a hiba a munkájukban. Nehezen tudom elképzelni, hogy tudatosan hoznának rossz döntéseket. Az utólagos siránkozás egyénként sem vezet sehova" – mondta Sergio Ramos.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!