A Bayern sztárját kinézte magának az Inter

Horizontal
Bayern Munich's Brazilian defender Rafinha (L) and Bayern Munich's Chilean midfielder Arturo Vidal celebrates after winning the German Supercup football match between Borussia Dortmund vs Bayern Munich in Dortmund, western Germany, on August 5, 2017. / AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ / RESTRICTIONS: ACCORDING TO DFB RULES IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED DURING MATCH TIME. MOBILE (MMS) USE IS NOT ALLOWED DURING AND FOR FURTHER TWO HOURS AFTER THE MATCH. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR MORE INFORMATION CONTACT DFB DIRECTLY AT +49 69 67880 /
Vágólapra másolva!
Az olasz Tuttosport és a Futball Italia információi szerint az Internazionale és a Bayern München chilei középpályása, Arturo Vidal kölcsönösen érdeklődnek egymás után. Ahhoz azonban, hogy a frigy megszülessen, az Internek nem csak a zsebébe kell nyúlnia, de egy játékosától is el kell búcsúznia.

Arturo Vidal állítólag nagyon szívesen visszatérne a Serie A-ba, erre pedig rátesz egy lapáttal az a tény, hogy a Bayern régi-új vezetőedzője, Jupp Heynckes egyelőre úgy néz ki, nem számol a chileivel. Az Internazionale már nyáron is szerette volna megszerezni a középpályást, de a bajorok akkori edzője, Carlo Ancelotti mozdíthatatlannak, eladhatatlannak minősítette Vidalt.

Az olasz mester már a múlté a Baynernnél,

így ismét szárnyra kaptak azok a pletykák, amik összeboronálják Vidalt és az Intert.

A milánói csapatnak azonban nem ilyen egyszerű a dolga, ugyanis meg kell felelnie az UEFA pénzügyi fair play szabályzatának, azaz valakit muszáj lenne eladnia a téli átigazolási időszakban ahhoz, hogy megszerezze Vidalt, ezzel egyidejűleg pedig egyensúlyba hozza a pénzügyi mérlegét. Olasz értesülések szerint

ez a játékos Marcelo Brozovic lehet,

más kérdés, hogy ki fizetne annyit a horvátért, mint az Inter Vidalért.

A következő időszakban biztosan fogunk még hallani erről az átigazolási pletykáról, de valószínűleg nyárig kell várni arra, hogy történjen is valami.

Mindent egy helyen az Eb-ről