Griezmann 2023-ig hosszabbított az Atlético Madridnál

Olympique de Marseille v Club Atletico de Madrid - UEFA Europa League Final  Antoine Griezmann of Atletico Madrid Olympique de Marseille v Atletico de Madrid Olympique Marseille-Atletico Madrid UEFA Europa League final UEFA Europa League Olympique de Mar
Antoine Griezmann of Atletico Madrid celebrates after the victory in the UEFA Europa League Final between Olympique de Marseille and Club Atletico de Madrid at Parc Olympique Lyonnais on May 16, 2018 in Lyon, France. Atletico Madrid won 3-0 over Olympique de Marseille. (Photo by Massimiliano Ferraro/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Antoine Griezmann egy évvel, 2023-ig meghosszabbította szerződését az Atlético Madriddal.

A 27 éves francia labdarúgó, aki jelenleg a válogatottal az oroszországi világbajnokságon szerepel, már múlt héten jelezte, hogy - bár hívta a Barcelona is - marad a klubnál. A hírek szerint mostantól jobb feltételeket biztosít neki az egyesület, 20-23 millió euróra emelkedik az éves fizetése.

Jó döntésnek tűnik Forrás: NurPhoto/Massimiliano Ferraro/NurPhoto/Massimiliano Ferraro

Griezmann 2014-ben a Real Sociedadtól igazolt - akkor klubrekordot jelentő 30 millió euróért - az Atléticóhoz, melyben azóta 209 mérkőzésen 112 gólt szerzett. Májusban az Olympique Marseille ellen 3-0-ra megnyert Európa Liga-döntőben kétszer volt eredményes.

Mindent egy helyen az Eb-ről