Messi nagyon örülne Griezmann érkezésének

Olympique de Marseille v Club Atletico de Madrid - UEFA Europa League Final  Antoine Griezmann of Atletico Madrid Olympique de Marseille v Atletico de Madrid Olympique Marseille-Atletico Madrid UEFA Europa League final UEFA Europa League Olympique de Mar
Antoine Griezmann of Atletico Madrid celebrates after the victory in the UEFA Europa League Final between Olympique de Marseille and Club Atletico de Madrid at Parc Olympique Lyonnais on May 16, 2018 in Lyon, France. Atletico Madrid won 3-0 over Olympique de Marseille. (Photo by Massimiliano Ferraro/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Az argentin Lionel Messi elmondta, nagyon örülne, ha az Atlético francia csatára, Antoine Griezmann a Barcelona csapatához igazolna.

Griezmann sorsa folyamatosan beszédtéma az utóbbi egy évben. Korábban úgy tűnt, Paul Pogba csapattársa lesz a Manchester Unitednél, de most az a legvalószínűbb, hogy Barcelonába igazol vagy marad Madridban.

Antoine Griezmannra fáj a Barcelona-szurkolók foga Forrás: NurPhoto/Massimiliano Ferraro/NurPhoto/Massimiliano Ferraro

A 27 éves játékos a hírek szerint a világbajnokság előtt még döntene sorsáról, a franciák szombaton lépnek először pályára.

Spanyol újságírók Messit is kérdezték, mit szólna a csatár szerződtetéséhez.

„Nem tudom, mi a döntés vele kapcsolatban. Ha újra szeretnénk Bajnokok Ligáját nyerni, ahhoz a legjobb játékosok kellenek, Griezmann pedig közéjük tartozik. Ha megszereznénk, az nagyon jó lenne" – mondta Messi.

Messi eddig négyszer nyerte meg a BL-t, legutóbb 2015-ben, azonban az utóbbi öt szezonban a Real Madrid nyert négyet.

Mindent egy helyen az Eb-ről