Viccnek szánta, erre bemutatkozhat a Barcelonában

fbl Horizontal
Barcelona's new player Colombian defender Jeison Murillo gives thumbs up during his official presentation at the Camp Nou stadium in Barcelona on December 27, 2018. (Photo by Josep LAGO / AFP)
Vágólapra másolva!
Csütörtökön a Levante elleni Király-kupa-mérkőzésen bemutatkozhat a Barcelona futballcsapatában a kolumbiai Jeison Murillo, aki nem is gondolta komolyan, amikor felvetette az átigazolását.

A spanyol kupasorozat nyolcaddöntőjének első meccsén mutatkozhat be a katalán sztárcsapatban a kolumbiai védő, Jeison Murillo, aki csak lelkes - vagy a viccet nem értő - ügynökének köszönheti, hogy valóra válhat az álma.

Aligha van most Murillónál boldogabb ember Barcelonában Forrás: AFP/Josep Lago

A nyáron az olasz Internazionale csapatából a La Ligában szereplő Valenciához igazoló Murillo Samuel Umtiti sérüléséről hallva viccesen megjegyezte a menedzserének, hogy igazán elintézhetné, hogy őt szerződtesse a Barca a francia pótlására.

– mondta a védő a Sport című katalán lapnak. Az álomból pedig tényleg valóság lett, Murillo pedig csütörtökön a Levante elleni kupameccsen bemutatkozhat Messiék között. Mondjuk, a meccsrutinját még vissza kell szereznie, miután az idei szezonban mindössze háromszor lépett pályára a Valencia színeiben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!