A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Mundo Deportivo értesülése szerint Antoine Griezmann, az Atlético Madrid vb-győztes francia támadója nyáron csatlakozik az FC Barcelona csapatához.

A 28 éves támadó már az előző szezonban is kacérkodott a katalán csapattal, hónapokig ment a huzavona a madridi szerződéshosszabbításáról, végül a maradás mellett döntött. Ezt úgy tudatta a szurkolókkal, hogy lemásolta LeBron James „The Decision” (A döntés) című kisfilmjét, amelyben a sztárkosaras bejelentette, hogy hét szezon után távozik Clevelandből, és aláír a Miami Heat csapatához.

A történet annyiban változott, hogy míg James a távozás mellett döntött, addig Griezmann happy enddel szolgált az Atlético Madrid-szurkolóknak – persze a fizetését is felemelték évi 23 millió euróra, ami nyomós érv volt a klubhűség mellett.

A francia támadó tavaly nemet mondott a Barcának, azonban az Atlético az idei szezonban már a nyolcaddöntőben búcsúzni kényszerült a Bajnokok Ligájából, míg a bajnoki címre semmi esélye, ezért Griezmann szeretne váltani.

Antoine Griezmann és Lionel Messi a következő szezontól csapattársak lehetnek Forrás: AFP/Oscar Del Pozo

A Mundo Deportivo értesülése szerint a 28 éves támadó annyira komolyan gondolja a váltást, hogy hajlandó lenne jócskán engedni a fizetési igényeiből, és beérné szerény 16 millió eurós fizetéssel is.

A spanyol lap szerint Griezmann nemes gesztusával a helyére kerülhet az átigazolás utolsó kirakós-darabja, így a vb-győztes támadó nyáron gránátvörös-kékbe öltözhet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!