Vágólapra másolva!
A magyar válogatott kiváló teljesítménnyel, teljesen megérdemelten 1-0-ra legyőzte Walest az Európa-bajnoki selejtezősorozat keddi játéknapján a Groupama Arénában. A lefújás után az eltiltott szövetségi kapitány, Marco Rossi helyettese, Cosimo Inguscio nyilatkozott az M4 Sportnak.

"Ma este mindenki bemutatta azt a bizonyos magyar szellemet, ez tetszett a legjobban" - kezdte Inguscio.

"Hihetetlen intenzitással játszottunk, minden labdáért megküzdöttünk. Voltak kínlódós pillanataink, de akkor is bemutatták a fiúk, mennyit jelent nekik a mez, amiben játszottak. Betartották azokat is, amiket a felkészülés alatt elterveztünk, mindenki fegyelmezett volt. Sok helyzetet dolgoztunk ki, egy gólt talán el is vettek tőlünk, de ez már nem számít, mert győztünk.

Joggal ünnepelhet a magyar válogatott Fotó: Csudai Sándor - Origo

Arról is beszélt a tréner, melyek voltak a nehezebb pillanatok:

"A walesiek megnehezítették a dolgunkat, mert nagyon gyorsan és remek játékosok, és amiatt is aggódhattunk, hogy (Pátkai) Máté és (Nagy) Ádám se kapja meg a második sárgáját. Végig tudtuk, hogy megnyerhetjük ezt a mérkőzést, ezért is mentünk előre folyamatosan. Marcóval már találkoztunk, és arról beszéltünk, hogy vele teljesen más a kispad. Amennyire csak lehetett, próbáltuk közösen felkészíteni a csapatot, de az ő jelenléte mindig hiányzik a kispadról."

Mindent egy helyen az Eb-ről