Ibrahimovic kész visszatérni a Manchester Unitedbe

fbl Horizontal
Manchester United's Swedish striker Zlatan Ibrahimovic reacts during the English Premier League football match between Manchester United and Newcastle at Old Trafford in Manchester, north west England, on November 18, 2017. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic kész visszatérni a Manchester Unitedbe, amennyiben novemberben lejáró Los Angeles-i szerződése után igényt tart rá az angol klub.

"Simán el tudnék még játszani a Premier League-ben, úgyhogy, ha a Unitednek szüksége lesz rám, én itt leszek" – idézi a BBC Zlatan Ibrahimovicot.

A váltásra az észak-amerikai profi liga (MLS) szezonjának végén kerülhet sor. Ha klubja, a Los Angeles Galaxy eljut a döntőig, akkor november 10-ig él a szerződése.

Ibrahimovic távolról is követi korábbi klubja produkcióját, így látta a hétvégi, Crystal Palace elleni hazai vereséget is, amit egyértelműen a balszerencsének tulajdonít.

Jól érezte magát vörösben Forrás: AFP/Oli Scarff

"Nem volt szerencséjük. Ha berúgják a tizenegyest, akkor egészen másként alakult volna a meccs, de a Premier League ilyen, nincs vége a meccsnek, amíg le nem fújják" – osztotta meg a szakmában szerzett végtelen bölcsességét Ibra, aki azt is elárulta, hogy napi kapcsolatban áll a távozását fontolgató Paul Pogbával is.

"Beszéltem vele, adtam neki egy csomó tanácsot, de azt nyilván nem fogom elárulni, hogy pontosan mit is mondtam" – adta a titokzatosat.

A svéd a 2016-17-es szezonban volt az angol klub játékosa, és remek idényt zárt - 28 gólt szerzett -, egészen addig, amíg az Európa-liga az év áprilisi negyeddöntőjében el nem szakadtak a térdszalagjai az Anderlecht elleni mérkőzésen. A MU előbb szerződést hosszabbított vele, vissza is tért a pályára, 2018 tavaszán azonban közös megegyezéssel felbontották a megállapodást, Ibrahimovic pedig az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxy csapatába igazolt, ahol azóta 49 bajnoki meccsen 46 gólt szerzett eddig.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!