A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Fradi csapatkapitánya a szezon végén visszavonul

Fradi bajnoki fiesztája FTC Ferencváros bajnokavató Budapest Park foci labdarugás NB1
Leandro, a Ferencváros legrutinosabb játékosa
Vágólapra másolva!
Leandro de Almeida, a Ferencváros 37 éves csapatkapitánya a klub hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, úgy tervezi, hogy a szezon végén befejezi profi labdarúgó pályafutását.

A 16-szoros magyar válogatott játékos az utóbbi időben kirobbanó formában futballozik. Védő létére sorozatban három meccsen is gólt szerzett. A 37 éves játékos a FradiMédiának elmondta, hogy a 30. bajnoki cím megnyerése után megfordult a fejében a visszavonulás gondolata, de Szergej Rebrov vezetőedző meggyőzte a folytatásról, ezért 2019 nyarán egy évvel meghosszabbította szerződését.

Leültünk az edzővel, és mondta, hogy szüksége lenne rám, hogy a pályán és a pályán kívül is rendet tartsak. Tudja, hogy mindenkivel jóban vagyok, egy kapocs vagyok az edző és a játékosok között" – mondta Leandro, aki 2002-ben a Haladástól szerződött a Ferencvároshoz, amellyel négy év alatt egy bajnoki címet és két Magyar Kupa-trófeát nyert.

Leandro, a Ferencváros legrutinosabb játékosa Forrás: Csudai Sándor - Origo

Egy debreceni és egy ciprusi kitérő után 2015-ben visszatért a Ferencvároshoz, amellyel azóta két bajnoki címet és további két Magyar Kupát nyert. A 37 éves játékosnak még az idei szezonja maradt a trófeahalmozásra, ugyanis az idény végén minden bizonnyal befejezi pályafutását.

„Az ember nem mondja soha száz százalékra, hogy akkor jövőre befejezem, de tervem szerint ez az utolsó évem.

Majd meglátjuk, mit hoz a jövő, de remélem, hogy a Fradi kötelékében maradok, és a pályán kívül tudok majd segíteni a csapatnak" – tette hozzá a Fradi csapatkapitánya.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!