A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Vizespalackkal dobták fejbe Keylor Navast a PSG bajnokiján

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's Costa Rican Keylor Navas (C) receives medical assistance during the French L1 football match between Montpellier Herault Sport Club (MHSC) and Paris Saint-Germain (PSG) on December 7, 2019, at the Mosson stadium in Montpellier, southeastern France. (Photo by Pascal GUYOT / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain 3-1-re győzött a Montpellier otthonában a Ligue 1 16. fordulójában. A találkozón több apró incidens is történt.

A címvédő és listavezető fővárosiak Paredes öngóljával kerültek hátrányba az első félidő utolsó perceiben. A hazaiak előnyét Neymar tüntette el egy pompás szabadrúgásból szerzett góllal a 74. percben, két perccel azt követően, hogy a hazai csapatból kiállította a játékvezető Pedro Mendest. A PSG-t nem lehet azzal vádolni, hogy ne használta volna ki az emberelőnyt, hét perccel az egyenlítő gól után már 3-1-re vezettek, előbb Kylian Mbappé, majd Mauro Icardi volt eredményes.

A találkozón több kellemetlen esemény is történt: a 87. percben a hazai nézők szektorából valaki egy vizespalackkal fejbe dobta a PSG kapusát, Keylor Navast.

A 90+1. percben lecserélt Kylian Mbappé annyira megsértődött edzője, Thomas Tuchel húzásán, hogy levegőnek nézte az edzőjét, ami azt mutatja, hogy nem felhőtlen a viszonyuk.

Eredmény, Ligue 1, 16. forduló:
Montpellier–PSG 1-3 (1-0)
gól: Paredes 41., ill. Neymar 74., Mbappé 79., Icardi 81.
piros lap: P. Mendes 72. (11-esből)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!