A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Jövő héten dönt az UEFA a Bajnokok Ligájáról és a válogatott tornák sorsáról

Horizontal
The UEFA Champions League football trophy is pictured prior to the cup's round of 16 draw ceremony on December 16, 2019 in Nyon. (Photo by Fabrice COFFRINI / AFP)
Vágólapra másolva!
Június 17-én és 18-án videokonferencia formájában tart ülést az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága, ahol döntenek az idei kupasorozatok, valamint a jövőben esedékes válogatott tornák sorsáról.

Az UEFA által kiadott közlemény szerint a június 17-i ülésen döntenek a Bajnokok Ligája, az Európa-liga, a női BL, illetve az Ifjúsági Liga jelenlegi idényének befejezéséről, valamint véglegesítik valamennyi sorozat következő kiírásának menetrendjét, beleértve a selejtezők és a csoportkörök dátumait.

Ugyancsak döntés születik majd a válogatott tornákról: így a jövő évi Európa-bajnokság menetrendje is végleges formát ölt, döntenek a Nemzetek Ligája fontosabb dátumairól, valamint helyet találnak a korosztályos Európa-bajnokságoknak és a nemzetközi futsalltornáknak is.

Másnap, azaz június 18-án döntenek a 2022-es világbajnokság európai selejtezőinek sorsolásáról, és ezen a napon kerülnek terítékre a klub licencek, illetve a pénzügyi fair play-jel kapcsolatos kérdések is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!