Vágólapra másolva!
A Premier League-be 16 év után visszajutó Leeds United szeretné megszerezni a Paris Saint-Germain uruguayi támadóját, Edinson Cavanit.

Angus Kinnear klubigazgató szerint az első osztályba való feljutás csak az "alaptábor" az együttes számára.

„Amellett, hogy most ünnepelünk, és nagyon izgatottak vagyunk, vissza kell térnünk oda, ahova tartozunk.

A nagy célok elérésében komoly segítség lehet a Paris Saint-Germain gólrekordere, az uruguayi Edinson Cavani, akinek a szezon végén lejár a szerződése, így ingyen távozhat a párizsi csapattól. Korábban olyan hírek is felröppentek, hogy az AC Milan sztárja, Zlatan Ibrahimovic is a Leeds United futballistája lesz, de a klub tulajdonosa, Andrea Radrizzani cáfolta a svéd szupersztár érkezését, Cavanit viszont "elérhetőnek" nevezte.

Edinson Cavani a párizsi szurkolók legnagyobb kedvence Forrás: AFP/Franck Fife

„Ibrahimovicot nehéz megszerezni. Januárban megpróbáltuk, de úgy döntött, inkább a Milanba igazol. Most már úgy gondolom, hogy túl késő ahhoz, hogy nálunk játsszon, mert az angol labdarúgás intenzitása teljesen más – mondta a Football Italiának a Leeds United tulajdonosa, aki Ibrahimovic helyett szívesen látná a csapatában Edinson Cavanit.

– tette hozzá Rarizzani.

A 33 éves Cavani 301 mérkőzésen 200 gólt lőtt a PSG-ben, ezzel a klub történetének legeredményesebb játékosa. Az idei szezonban 22 meccsen hét gólt lőtt és három gólpasszt adott.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!