A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Az olasz Football Italia a Sport Mediasetre hivatkozva azt írja, hogy az AC Milan minden bizonnyal lemondott Szoboszlai Dominik megszerzéséről miután szerdán kiderült, hogy az előzetes híresztelésekkel ellentétben a Salzburgnál és a Lipcsénél is dolgozó Ralf Rangnick nem lesz a milánói csapat edzője.

Az olasz bajnokságban kilenc mérkőzés óta veretlen AC Milannal az utóbbi napokban rengeteg futballista szóba került, a mai napon azonban az FC Barcelona 21 éves brazil jobbhátvédjét, Emerson Royalt és a La Ligából kiesett Espanyol középpályását, Marc Rocát látták az AC Milan edzőközpontjában.

A brazil Emerson Royal papíron az FC Barcelona játékosa, de az idei szezont Sevillában, a Betis csapatánál töltötte kölcsönben, ahol 34 meccsen lépett pályára, három gólt lőtt és négy gólpasszt adott. A brazil szélsővédő 30 millió euró kerüli összegért lehet az AC Milan játékosa.

A korábbi spanyol U21-es válogatott Marc Roca az Espanyol egyik legnagyobb értéke, akit az Arsenal is le akart igazolni. A 23 éves játékos az idei szezonban 44 meccsen lépett pályára, a katalán csapat egyik alapembere volt.

Szoboszlai Dominiket rengeteg top csapat meg akarja szerezni Fotó: Koncz Márton - Origo

Az érkezésük mellett a Football Italia a Sport Mediasetre hivatkozva azt is írja, hogy mivel Stefano Pioli szerződést hosszabbított a Milannal, Szoboszlai Dominik leigazolása már nem téma a klubnál, ugyanis a nyolcszoros magyar válogatott középpályás Ralf Rangnick kívánságára érkezett volna Milánóba.

A sportsajtó az utóbbi hetekben már kész tényként közölte, Szoboszlai a Milan játékosa lesz, a 19 éves válogatott játékos azonban az Origónak adott interjúban azt mondta, hogy legszívesebben a spanyol bajnokságban futballozna.

Szoboszlai: Apám mellett egy lépcsőházban tanultam meg, hogyan kell nyerni

Nemcsak a magyar labdarúgást, hanem egész Európát lázban tartja, mi lesz a Salzburg magyar játékosának, Szoboszlai Dominiknak a sorsa. A tehetséges futballista neve mellett naponta jelennek meg a különböző topligák csapatai, most éppen az AC Milanról hallani a legtöbbet. Ugyanakkor Szoboszlai életéről, nehézségeiről, mindennapjairól jóval kevesebbet tudunk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!