A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMarozsán Fábián
15:20TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNFucsovics Márton
15:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
15:55VívásFlora Pasztor-Lee Kiefer
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:00TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl
Élő:

Dortmundban nem tárgyalnak a fiatal sztárjuk áráról

Jadon Sancho, Borussia Dortmund
Dortmund, Germany September 17, 2019: CL - 19/20 - Borussia Dortmund vs. Dortmund. FC Barcelona Jadon Sancho (Dortmund) action. Single picture. Cut out. with Ball | usage worldwide
Vágólapra másolva!
A Borussia Dortmund sportigazgatója, Michael Zorc kijelentette, hogy Jadon Sanchót továbbra is csak 120 millió dollárért hajlandó eladni.

A 20 éves szélsőt a transfermarkt.de oldal 117 millió euróra értékeli, amellyel a világ harmadik legértékesebb futballistájának számít Kylian Mbappé és Raheem Sterling mögött, nem csoda tehát, hogy Zorc sem hajlandó engedni az árból.

A szakvezető elmondta, hogy a média jóval többet foglalkozik az üggyel, mint ők maguk, és Sancho is úgy tervezi, hogy a Borussiánál kezdi meg a következő szezont. Korábban szinte az összes sztárcsapattal szóba hozták az angol válogatott játékost, a hírek szerint a legkomolyabb érdeklődő a Manchester United volt, amely azonban közel sem akart ennyit fizetni.

Zorc azt is megjegyezte, hogy a Dortmund augusztus 10-től Svájcban edzőtáborozik, onnantól kezdve pedig senkit nem fog eladni.

Sancho az idei szezonban 44 meccsen 20 gólt lőtt és 20 gólpasszt adott, ezzel pedig Lionel Messi, Eden Hazard, Luis Suárez és Cristiano Ronaldo után ő lett az ötödik játékos, akinek a topligákban megvan a 15+15-ös "dupla dupla" a gólok és gólpasszok terén a 2006/07-es szezon óta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!