Spanyol válogatott futballistát igazolt a La Liga újonca

Álvaro Negredo
Barcelona's German goalkeeper Marc-Andre Ter Stegen (L) vies with Valencia's forward Alvaro Negredo during the Spanish Copa del Rey (King's Cup) semifinal second leg match Valencia CF vs FC Barcelona at the Mestalla stadium in Valencia on February 10, 2016. (Photo by JOSE JORDAN / AFP)
Vágólapra másolva!
A korábbi spanyol válogatott Álvaro Negredo a La Ligába 14 év után visszajutó Cádiz FC első igazolása - számolt be a klub hivatalos honlapján.

Az augusztus 20-án 35. születésnapját betöltő, rutinos támadó korábban 21 mérkőzésen lépett pályára a spanyol nemzeti csapatban, és tíz gólt szerzett. Negredo tagja volt a 2012-es Európa-bajnok válogatottnak is.

Az elmúlt két szezont a dubaji Al Nasr együttesében töltötte, de korábban tagja volt a Real Madrid "B" csapatának, a Sevillának, a 2013-14-es angol bajnok Manchester City-nek, valamint a Valenciának is.

A La Ligában eddig 112 alkalommal tudott a kapuba találni. A legutóbb a 2005-06-os szezonban az élvonalban szereplő Cádiz csapatával egy plusz egy éves szerződést kötött.

Mindent egy helyen az Eb-ről