A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A Liverpool nem bírt Szoboszlai Dominikékkal - videó

Horizontal
Salzburg's Hungarian midfielder Dominik Szoboszlai heads the ball during the UEFA Champions League Group E football match between RB Salzburg and Liverpool FC on December 10, 2019 in Salzburg, Austria. (Photo by JOE KLAMAR / AFP)
Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik csapata, az osztrák Red Bull Salzburg 2-2-es döntetlent játszott a Premier League címvédőjével, az angol Liverpoollal. A meccset kiválóan kezdő hazai együttesben kezdőként lépett pályára a magyar válogatott játékos, de vélhetően kényszerűségből már a 31. percben lecserélték.

A salzburgi felkészülési mérkőzést a hazai együttes kezdte jobban, Patson Daka a 3. és a 13. percben is eredményes volt, így gyorsan kétgólos előnyhöz jutott a Red Bull Salzburg.

A magyar válogatott Szoboszlai Dominikot a 31. percben cserélte le az edzője, helyére Noah Okafor állt be.

Szoboszlait korán le kellett cserélni Forrás: AFP/Joe Klamar

A magyar focista a hétvégén kisebb sérülése miatt pályára sem lépett, de vélhetően kényszerűségből fejezte be ilyen hamar a meccset.

A második félidőben mindkét oldalon sok csere volt, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, amelyből a Liverpool jött ki jobban. A fiatal Rhian Brewster a 73. és a 81. percben is eredményes volt, így az angol együttes egyenlíteni tudott.

Felkészülési mérkőzés
Salzburg (osztrák)–Liverpool (angol) 2-2
G: Daka (3., 13.), ill. Brewster (73., 81.)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!