A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kirohant a mosdóba a focista, miközben az egyenlítésért küzdött a csapata - videó

RB Leipzig - Tottenham Hotspur Sports soccer CHAMPIONS LEAGUE Leipzig Tottenham Red Bull Arena single Action Eric Dier
10 March 2020, Saxony, Leipzig: Football: Champions League, Round of 16, RB Leipzig - Tottenham Hotspur in the Red Bull Arena. Tottenham's Eric Dier on the ball. Photo: Jan Woitas/dpa-Zentralbild/dpa
Vágólapra másolva!
Furcsa jelenetsor zajlott le a Tottenham Hotspur és a Chelsea kedd esti angol ligakupa-mérkőzésén: a hazaiak labdarúgója, Eric Dier egyszer csak elhagyta a pályát, berohant az öltözőbe, a csapat vezetőedzője, Jose Mourinho pedig követte őt.

A házigazda Spurs 1-0-s hátrányban volt 15 perccel a lefújás előtt, amikor a hátvéd egyszerűen befutott az öltözőbe, a tréner pedig dühösen követte, miközben csapata tíz főre fogyatkozott. Mourinho aztán kisvártatva visszatért, ahogy később Dier is, a Tottenham pedig végül egyenlített, és 11-esekkel a nyolc közé jutást is kiharcolta. Az első 11-est éppen Dier értékesítette.

"Jose nem volt boldog, de nem tudtam mit tenni, hívott a természet. A többiek mondták, hogy a Chelsea-nek volt egy helyzete, amíg távol voltam, de szerencsére nem szereztek gólt" – magyarázta később tettét a játékos.

"Mennie kellett, nem volt más választása" – mondta Mourinho, aki dicsérte játékosa meccsteljesítményét.

Éppen kedden írtunk egy ehhez nagyon hasonló, ám korántsem ilyen elegánsan kivitelezett kisdologról, amelynek hatmeccses eltiltás lett a következménye.

Hatmeccses eltiltást kapott a meccs közben a pályára pisilő focista

Hatmeccses eltiltást kapott az Ír Futballszövetségtől Eoin Bradley, aki egy júliusi mérkőzésen a pályán végezte el a kisdolgát. Az északír Colraine csatára a Ballymena United elleni kupaelődöntő hosszabbítása előtt érezte úgy, hogy könnyítenie kell magán, ennek érdekében pedig nem volt hajlandó befáradni a mosdóba, hanem a Windsor Park (itt játssza hazai meccseit az északír válogatott) gyepén tette, amit a természet megkívánt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!