Szoboszlai érezte, hogy gól lesz a szabadrúgásából

SZOBOSZLAI Dominik
Sivas, 2020. szeptember 3. Szoboszlai Dominik ünnepli gólját a labdarúgó Nemzetek Ligája első fordulójában játszott Törökország – Magyarország mérkőzésen a törökországi Sivasban 2020. szeptember 3-án. A magyar válogatott 1-0-ra győzött. MTI/AP
Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik a labda elrúgása után már érezte, hogy gól lesz a lövés vége, Sallai Roland szerint pedig az egész ország büszke lehet most a válogatottra.

Volt visszhangja az öltözőben is a gólomnak, ott is megkaptam a magamét, persze jó értelemben – kezdte értékelését a lefújás után a győztes gólt szerző Szoboszlai Dominik. – Érzi az ember ilyenkor, ha jól eltalálja a labdát, most én is éreztem, hogy iszonyatosan jól eltaláltam, és szerencsére befelé pattant a kapufáról.

A meccs előtti papírforma, a törökök remek sorozata – legutóbbi 13 meccsükből csak egyet veszítettek el – azt mondatta, hogy a törökök az esélyesek, de ez mégsem valósult meg.

A győzelem egyértelműen a csapatmunkát dicséri, pedig nem volt könnyű helyzetben a válogatott. „A fél brigád kicsrélődött, de ettől ez valóban csapatmunka volt, mindenki együtt dolgozott a sikerért. Szalai Ádám megmondta az öltözőben, hogy végig harcolni kell mert ez egy háború, majd holnap meg holnapután mindenki kipiheni magát."

„Szerencsére nagyon jó mérkőzést sikerült játszanunk,

Reméljük, hogy vasárnap is ezt a teljesítményt tudjuk majd nyújtani. Az ellenfél nem dominált annyira a mérkőzésen, az első félidőben nagyon jól játszottunk, ha kicsit nyugodtabbak vagyunk, akkor lehet már akkor vezethettünk volna, szinte csak az ő térfelükön folyt a játék ekkor.

Ma látszott, hogy a kvalitás megvan a magyar játékosokban, és ha koncentrálunk a mérkőzéseken, akkor ilyen teljesítményre lehetünk képesek."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!