A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Kedden este a Bajnokok Ligája playoff kör visszavágó mérkőzésén a Ferencváros gólnélküli döntetlent játszott a norvég Molde csapatával a Groupama Arénában, ezzel a magyar bajnokcsapat a Norvégiában kiharcolt 3-3 után idegenben lőtt több góllal továbbment, és 25 év után újra bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A találkozó után Szergej Rebrov, a Fradi edzője elmondta, hogy két év alatt hatalmasat fejlődött a csapata, amely a Bajnokok Ligájában is szeretne szép eredményeket elérni.

„Büszke vagyok a játékosokra, megérdemlik a sikert. Hihetetlenül izgalmas meccs volt, az utolsó tíz perc elképesztő volt, de a játékosok keményen dolgoztak és megérdemelték a sikert – mondta az M4 Sport kamerája előtt az ukrán szakember, akit lenyűgözött a Fradi-szurkolók által teremtett hangulat. – Büszke vagyok, hogy itt dolgozhatok. Láttam kint a szurkolókat, nem hiába beszélünk történelmi klubról. Büszke vagyok a szurkolókra, a játékosokra, és várom, hogy méltóképpen képviseljük az országot az elit sorozatban."

Szergej Rebrov csodát tett a Fradival Fotó: Koncz Márton - Origo

„A játékosok koncentrálnak, látják a célt maguk előtt, és napról napra fejlődnek. Ezért dolgoztunk, és ezért is örülök, hogy itt dolgozhatok. Két év alatt óriásit fejlődtek a futballisták, de nem akarunk itt megállni. Szeretném, ha a Bajnokok Ligájában is megmutatnánk magunkat" – tette hozzá Szergej Rebrov, aki két év alatt két bajnoki címet nyert a Fradival, mellette tavaly bejutatta a csapatot az Európa-ligába, idén pedig a Bajnokok Ligájába.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!