Kitette három bulizó játékosát az angol keretből Gareth Southgate

Russia World Cup Belgium - England FIFA soccer football
5589655 14.07.2018 England's head coach Gareth Southgate reacts during the World Cup 3rd place soccer match between Belgium and England at the Saint Petersburg Stadium, in St.Petersburg, Russia, July 14, 2018. Alexei Danichev / Sputnik
Vágólapra másolva!
Az angol válogatott játékosa, Tammy Abraham, Ben Chilwell és Jadon Sancho biztosan nem szerepel majd az angolok csütörtöki, Wales elleni meccsén.

A trió szombaton együtt bulizott Abraham meglepetés szülinapi buliján. A kikerült felvételek alapján a játékosok megszegték a koronavírus miatti előírásokat, a megengedettnél többen voltak a londoni lakásban.

Gareth Southgate aggódhat a játékosai magatartása miatt Forrás: Sputnik/Alexei Danichev

Az angol szövetség hétfőn nem is engedte, hogy megjelenjenek az edzőtáborban, ahol a többi játékost azonnal tesztelték. Abraham bocsánatot kért, elmondta, hogy semmit nem tudott a család és a barátok meglepetéséről, de a szabályszegők egyelőre biztosan nem csatlakozhatnak a csapathoz.

Southgate legutóbb is gondba került, amikor két játékosa Izlandon szegte meg a rendelkezéseket. Phil Foden és Mason Greenwood találkozott két helyi nővel, ami után ők is el lettek küldve a válogatottól.

Mindent egy helyen az Eb-ről