A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Juninho Pernambucano, a francia Olympique Lyon sportigazgatója elárulta, hogy a csapat legnagyobb sztárja, a holland válogatott Memphis Depay mindenben megegyezett az FC Barcelonával, és valószínűleg távozni fog.

„Még egy évig érvényes a szerződése, szóval... – utalt a brazil sportigazgató arra, hogy ez az utolsó lehetőség, amikor a holland támadót jó pénzért tudja értékesíteni a Lyon.

Az a legvalószínűbb, hogy távozik, de ha mégis marad, a segítségünkre lesz" – mondta Juninho a Téléfoot nevű francia tévécsatornának.

Memphis Depay, a holland válogatott legnagyobb sztárja Forrás: AFP/Odd Andersen

A 26 éves Depay az előző szezonban 22 mérkőzésen lépett pályára francia klubcsapatában, és 15 gólt szerzett. A támadó a holland nemzeti együttesben, amelynek augusztusig Koeman volt a szövetségi kapitánya, a közös két évben 18 meccsen 11-szer volt eredményes. A jelenlegi piaci értékét a mértékadónak tartott transfermarkt.com 44 millió euróra becsüli.

Depay érkezése érdekes kérdéseket vethet fel az öltözőben, ugyanis Lionel Messi kategorikusan ellenzi, hogy a katalán klub szerződtesse az Olympique Lyon holland válogatott labdarúgóját.

Messi álláspontjáról a spanyol Don Balón írt, hozzáfűzve, hogy Depay megvétele helyett a hatszoros aranylabdás inkább azt támogatja, hogy a Barca tartsa meg, az edzői stáb pedig jóval több játékidőt adjon a gárda világbajnok francia támadójának, Ousmane Dembélének, akit a Manchester Uniteddal hoztak szóba az utóbbi napokban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!