A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Dibusz: Mérges vagyok, és csalódott, hogy ilyen góllal kaptunk ki

fbl Horizontal
Ferencvaros' Hungarian goalkeeper Denes Disbusz recats at the end of the UEFA Champions League Group G football match Juventus vs Ferencvaros on November 24, 2020 at the Juventus stadium in Turin. (Photo by MIGUEL MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
A Ferencváros a hosszabbításban kapott góllal 2-1-es vereséget szenvedett a Juventus vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában, így a torinóiak továbbjutottak a négyesből. A mérkőzést követően a peches gólt kapó Dibusz Dénes értékelte a látottakat. 

A Juventus győztes gólját pedig a csereként beálló Alvaro Morata fejelte a 92. percben, nem akármilyen körülmények között.

Dibusz Dénes csalódott volt a lefújást követően Forrás: AFP/Miguel Medina

„Szerencsétlen szituáció volt a végén. A mozgásommal ellentétes irányba fejelte a labdát Morata, ennek ellenére elakadt bennem a labda, de mögém került, és így végül besodortam a kapuba. Mérges vagyok, és csalódott, hogy ilyen góllal kaptunk ki. Ami munkát beletettünk ebbe a meccsbe, az alapján megérdemeltük volna az egy pontot. Teljes mértékben felvettük a versenyt a Juventusszal. Az első félidőben voltak lehetőségeink, megvalósítottuk, amit elterveztünk. A második játékrészben beszorítottak minket, komoly lehetőségeket dolgoztak ki, két kapufát is rúgtak. Az utolsó percekben viszont már nem volt szerencsénk. Az eredmény miatt lehetünk bosszúsak, de erre a teljesítményre büszkék lehetünk. A sorsolás pillanatában tudtuk, hogy valószínűleg a Dinamo Kijevvel leszünk versenyben a harmadik helyért a csoportban. Az sorsdöntő meccs lehet, de addig még van két hét, bajnoki meccsek és jön a Barcelona is. Lehet esélyünk arra, hogy az El-ben folytassuk" – mondta a mérkőzést követően az M4 Sport kamerája előtt Dibusz Dénes.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!