A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Koronavírusos a Bayern München német válogatott focistája

Niklas Süle Bayern München
Niklas SUELE (FC Bayern Munich), Action, Single Action, Single Image, Cut Out, Full Body, Whole Figure. 1. Bundesliga, 7.matchday, matchday07, FC Bayern Munich) - TSG 1899 Hoffenheim 1-2, on 10/05/2019 in Muenchen ALLIANZARENA, DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPH AS IMAGE SEQUENCES AND / OR QUASI VIDEO. | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Pozitív lett a Covid-19 tesztje Niklas Sülének, a Bayern München labdarúgójának egy nappal a Salzburg elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt.

A 25 éves, 27-szeres német válogatott védő a bajor klub közlése szerint otthoni karanténba vonult.

A BL-címvédő Bayern Münchenből korábban Serge Gnabry esett ki koronavírus-fertőzés miatt. Az ugyancsak válogatott támadó karanténkötelezettségét egy hete feloldották, így ő már visszatért, a Kölnnel szembeni szombati bajnokin gólt is szerzett.

Niklas Süle is elkapta a koronavírust Forrás: Picture-Alliance via AFP/Verwendung weltweit/Frank Hoermann/Sven Simon

"A Salzburg elleni kezdőcsapatról a ma esti edzés után fogok gondolkodni - mondta Hansi Flick, a bajorok vezetőedzője sajtótájékoztatón. - Niklas nem lesz bevethető, ez nem jó, mert egy opcióval kevesebbel rendelkezünk. A profi ligákban sok (pozitív) eset van és most mi is érintettek vagyunk. Ezt el kell fogadnunk. Reméljük, hogy ennél az egynél megállunk" - tette hozzá.

A tréner elárulta még, hogy naponta tesztelik a játékosokat és a stábtagokat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!