Magabiztos PSG-elnök: Sem Neymar, sem Mbappé nem megy sehova

Horizontal
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (L) and Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar warm up during the UEFA Champions League group H football match between Manchester United and Paris Saint Germain at Old Trafford in Manchester, north west England, on December 2, 2020. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain elnöke elárulta, hogy a francia bajnok megkezdte a szerződéshosszabbításáról szóló tárgyalásokat két legnagyobb sztárjával Neymarral és Kylian Mbappéval, és nagyon bízik abban, hogy a futballtörténelem két legdrágább játékosa 2022 után is a klubnál marad - írta a The Guardian.

"Elkezdtünk beszélgetni Neymarral és Kylian Mbappéval, a megbeszélések bizalmasak maradnak, de nagyon magabiztos vagyok" - mondta Nasser al-Khelaifi az Istanbul Basaksehir elleni mérkőzés után az RMC-nek.

tette hozzá a klub elnöke.

Neymar még nem írta alá annak az ötéves megállapodásnak a meghosszabbítását, amelyet 2017-ben kötött, amikor elhagyta a Barcelonát, és amely becslések szerint körülbelül heti 600 ezer fontot jelent, de elismerte, hogy fontolóra veszi a francia fővárosban való tartózkodásának meghosszabbítását.

"Nagyon boldog vagyok itt, Párizsban.

Nagyon szeretem a klubot, jól kijövök a csapattársaimmal. "- mondta. "A távozás gondolata nem jut eszembe. Beszélnünk kell a tulajjal. Nagyon jó a kapcsolatunk, nagyon örülök annak, hogy Paris Saint-Germain játékosa lehetek" - tette hozzá Neymar.

Neymar szívesen játszana újra egy csapatban Messivel Forrás: Anadolu Agency via AFP/2020 Anadolu Agency/Julien Mattia

A 28 éves játékos a Manchester United elleni múlt heti győzelem után azt is elmondta, hogy várja azt a lehetőséget, hogy újra egy csapatban léphessen pályára Lionel Messivel, hiszen a Barcelona sztárjának szerződése az idény végén lejár.

mondta Neymar.

"Ő játszhat az én posztomon is, ezzel nincs gondom. De jövőre szeretnék vele egy csapatban futballozni, az biztos. A következő szezonban ezt össze kell hoznunk" - jelentette ki a brazil.

Mbappét, aki 21 évesen és 355 naposan múlta felül Messi rekordját, miszerint

immár ő a legfiatalabb játékos, aki 20 gólt szerzett a Bajnokok Ligájában,

leginkább a Real Madriddal hozza szóba a sajtó. Florentino Pérez a madridiak elnöke állítólag 2021 nyarán mindenáron a spanyol fővárosba csábítaná a francia játékost, de ehhez úgy tűnik, a PSG első emberének is lesz néhány szava.

A Paris Saint-Germain vezeti a francia bajnokságot és a Bajnokok Ligájában is csoportelsőként jutott tovább. A BL-ben az Istanbul Basaksehir ellen 5-1-re megnyert mérkőzés összes gólját Neymar és Mbappé szerezték.

Mindent egy helyen az Eb-ről