A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hihetetlen kapushibák mellett nyert a Manchester United - videó

fbl Horizontal
Manchester United's French striker Anthony Martial (L) beats Sheffield United's English goalkeeper Aaron Ramsdale (R) to go on to scores his team's second goal during the English Premier League football match between Sheffield United and Manchester United at Bramall Lane in Sheffield, northern England on December 17, 2020. (Photo by Laurence Griffiths / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Premier League (PL) 13. fordulójának csütörtök esti meccsén a kiesés ellen küzdő Sheffield a Manchester Unitedet fogadta. A találkozón az első gólt a hazaiak szerezték, de a vendégeknek sikerült megfordítani az állást és végül 3-2-re nyertek.

Mindössze öt perc telt el a mérkőzésből, amikor egy érdekes jelentsor végén a Sheffield játékosa, McGoldrick megszerezte a vezetést a meccsen.

A 26. percben Lindelof adott zseniális passzt a középpályán a kiugró Rashfordnak, aki egy hatalmas lövéssel egyenlített.

A manchesteriek már a 33. percben megfordították az állást, miután Martial jól használta ki a hazai kapus hibáját, és lőtte be a United második gólját.

A második félidő elején a Manchester egy olyan gólt szerzett, amilyenért érdemes a focit nézni. A saját térfelükről indulva pazar cselek és kiváló passzok után néhány másodperc alatt felértek a Sheffield kapuja elé, ahol Rashford meglőtte saját maga második, csapata harmadik gólját a mérkőzésen.

McGoldrick a mérkőzés hajrájában még 3-2-re szépített, de pontot már nem tudott menteni a csapatának, így nyert a United.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!