A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Meglepően nyilatkozott a Chelsea új edzője a bajnoki címről

fbl Horizontal
Chelsea's German head coach Thomas Tuchel (L) reacts with Chelsea's Italian midfielder Jorginho at the final whistle during the English Premier League football match between Chelsea and Wolverhampton Wanderers at Stamford Bridge in London on January 27, 2021. (Photo by Richard Heathcote / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Frank Lampard kirúgását követően a PSG korábbi edzője, Thomas Tuchel vette át a csapat irányítását. A német szakember első mérkőzésén szerda este a Wolves ellen 0-0-s döntetlent ért el.

A londoni klub ezzel az eredménnyel 20 fordulót követően mindössze 30 pontot szerzett a Premier League-ben (PL), és a nyolcadik helyen áll a bajnokságban. A lefújást követően a bajnoki cím megszerzéséről kérdezték a német edzőt, aki így válaszolt:

„A bajnoki cím? Whoah, az messze van, tudod. Nem, realistáknak kell lennünk."

mondta Tuchel. A 47 éves szakember azt is hozzátette, hogy aki aláír a Chelsea csapatához, legyen az játékos vagy menedzser, attól elvárják, hogy címeket szerezzen a PL-ben, a Bajnokok Ligájában és a kupákban.

A legjobb dolog, amit tehetünk, hogy nem veszítjük el a fókuszt és tekintünk túl messzire, és napi szinten dolgozunk a részleteken és a pontok jönni fognak majd." – tette hozzá Tuchel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!