A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Játékosa szerint a Milan edzője csodát tesz a csapattal

fbl Horizontal
AC Milan's Italian coach Stefano Pioli cheers his players during the Italian Serie A football match AC Milan vs Atalanta Bergamo on January 23, 2021 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by MIGUEL MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
Az AC Milan algériai középpályása, Ismael Bennacer szerint mióta Stefano Pioli a csapat edzője, a klub rengeteget fejlődött, és jó esélye van arra, hogy hosszú idő után újra bajnoki címet nyerjen.

A Football Italia megírta, hogy a milánói klub középpályása, Ismael Bennacer szerint Stefano Pioli megteremtette a szükséges csapatszellemet a klubnál.

Az algériai játékos úgy véli, hogy az Atalanta ellen 2019 decemberében elszenvedett 5-0-ás vereség volt a fordulópont az együttes szempontjából.

mondta elismerően edzőjéről Bennacer.

Bennacer szerint Stefano Pioli irányítása alatt sokat fejlődött a Milan Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Maffia/NurPhoto/Giuseppe Maffia

A 23 éves futballista korábban sokkal több sárga lapot kapott, az előző szezonban a Serie A-ban 31 mérkőzésen 14 alkalommal részesült ilyen büntetésben. Ebben az idényben ezen a téren sokat fejlődött, ugyanis

10 olasz bajnoki meccsen csupán egyszer mutatta fel neki a játékvezető a sárgát.

Az AC Milan számára Stefano Pioli jelenléte valóban rengeteget számít, a milánói óriás hosszú idő után újra bajnokesélyes csapattá vált. Az együttes 21 fordulót követően jelenleg vezeti a bajnoságot, 2 ponttal megelőzve városi riválisát, az Intert.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!